Friday, 17 February 2012

ITU DIA KAPAL ISRAEL DI PORT KLANG !!!!!

 MALAYSIA MENJALINKAN HUBUNGAN PERNIAGAAN DENGAN ISRAEL BILA  KAPAL ZIM USA BERLABUH DI PORT KLANG. Antara ayat-ayat tuduhan blooger muslimeen-united.

"Buat pengetahuan anda, kedua-dua kapal Israel ini berlayar terus dari Haifa, Israel ke Pelabuhan Klang. Apa maknanya?"

"Ini bermakna kedua-dua kapal ini mengisi barang-barang di dalam kontena mereka di Pelabuhan Haifa, Israel tanpa singgah di mana-mana negara lain, terus ke Pelabuhan Klang."

Ayat-ayat tuduhan diatas pun dibuat dengan tiada keyakinan faktanya.Rasanya puak-puak PAS ni tidak memahami konsep-konsep perkhidmatan kapal-kapal kargo di Dunia. Beria-ria milobasi nak mendedahkan pasal hubungan PERNIAGAAN MALAYSIA DENGAN ISRAEL demi nak memputar-belit kenyataan pemimpin PAKATAN RAKYAT yang terang-terang pro Israel dengan kenyataan KESELAMTAN ISRAEL. Kapal-kapal sebesar ini tidak hanya membawa barang-barang yang di import dari Malaysai. Kapal-kapal yang dinyatakan MILOBASI ini berpengkalan di USA. Malaysia dengan Amerika memang telah lama menjalinkan hubungan dagangan antara dua Negara. Pelabuhan Haifa adalah salah satu destinasi persinggahan sebelum ke Malaysia. Inilah budaya blogger pembangkang tidak habis hendak memburukkan Malaysia dimata Negara-negara Islam dan rakyat Malaysia. Untuk pengetahuan juak-juak PAS yang jumud Kapal-kapal ini hanya memberi perkhidmatan pengangkutan penghantaran sahaja. Tidak bermakna pihak pengangkutan yang menjual barang-barang yang di IMPORT oleh Malaysia dan hanya sekadar agent Penghantaran. Dibawah ini Kekura copy paste biodata dan sejarah kapal ZIM USA. Sekarang ini kapal tersebut dibawah Bendera Liberia. 

Tetapi kekura musykil juga kerana Port Kelang dibawah jajahan Negari Selangor. Memandangkan Anwar beria-ria pasal keselamatan Israel, agaknya kerajaan Selangor kot yang import barang terus dari Israel? 

Vessel's Details

Ship Type: Container ship
Year Built: 1997
Length x Breadth: 254 m X 32 m
Gross Tonnage: 41507, DeadWeight: 45850 t
Speed recorded (Max / Average): 18.6 / 17.6 knots
Flag: Liberia [LR] 
Call Sign: A8WN9
IMO: 9139907, MMSI: 636014790


Ex Names History

Vessel's NameFlagCall SignLast Reported
ZIM USALiberiaA8WN92012-02-15 03:34
ZIM USAIsrael4XFO2010-08-25 13:21

KAPAL PUN ENTAH PERNAH MILOBASI NAIK..HAHAHAHAHHA


MARILAH KITA TOLAK PAKATAN RAKYAT

BILA PAS DI PERDAYA ANWAR INI JADINYA DI PERAK!!!!!

PAS PERAK PASTI MEROYAN!!!!


YANG PAKAI SONGKOK TU SEMBAHYANG APA NI???
KALAU YER PUN BUKA LAH KEPIAH TU!!!

Perjuangan PAS sudah tidak relevan di Perak. Apakah ahli-ahli PAS di Perak masih dibuai mimpi. Ini kah perjuangan Islam yang dilaung-laungkan oleh PAS? Nik Aziz memberi fatwa UNDI PAS dijanjikan syurga.Beliau sanggup mengenepikan perjuangan PAS demi mengejar cita-cita sebagai MB Perak.Pekara diatas tidak pernah berlaku kepada PAS sebelum  bersama Pakatan Rakyat. Kemanalah perginya perinsip-perinsip PAS selama ini?

Siapakah yang selalu bersama beliau?PERJUANGAN ISLAM BEB


SOKONG SAYA JADI MB


POKOK BAWA TUAH KAT BELIAU


Aktiviti mesra beliau:ANA MASA KEBAB SAMA LU

Muka pun dah iras-iras.

 PERJUANGAN PAS ?