Thursday, 1 March 2012

"TIGA ABDUL" JOM LAYAN!!

VERSI P.RAMLEE VS VERSI PAKATAN RAKYAT.

VERSI P.RAMLEEVERSI PAKATAN RAKYAT                                                   


Kisah-kisah moral mengenai pemimpin diatas telah menjadi umum kepada rakyat Malaysia. Kita sebagai rakyat Malaysia yang cintakan keharmonian dan kesucian hidup berlandaskan perinsip-perinsip keagamaan,kebudayaan masyarakat dan ketamadunan undang-undang sebagai mahkluk Allah SWT,marilah kita nilaikannya bersama.
Ada kala Ketaksuban kita kepada seseorang pemimpin telah membuat kita alpa dan menafikan akan apa jua keburukkan dan kepincangan yang telah dilakukan.

BUKAN ANWAR!!SAKSI BESI.

KES BERLAKU TAPI SEPI BEGITU SAHAJA. 

DI FITNAH,KONSPIRASI MENJATUHKAN BELIAU.


Demi masa depan bangsa dan agama, adakah wajar kita memilih bakal-bakal pemimpin yang sedemikian rupa ahklak dan keperibadian mereka? Sayangilah nasib anak cucu pewaris bangsa dan Negara  tercinta.
Memang sesuai mereka bertiga digelar TIGA ABDUL VERSI PR. Dari segi moral dan lakonan mereka memang amat sesuai dan amat malanglah pula  menjadi peminat taksub mereka.

Asas Kemunafikan/Nifak
 Asas kemunafikan adalah kufur dan takut.
 Individu yang munafik menyembunyikan kekufurannya kerana takut diketahui identitinya yang sebenar iaitu kufur.
 Mereka berpura-pura Islam kerana ingin mendapatkan habuan keduniaan dengan Islam mereka secara zahir.
 Dan mereka berusaha menghancurkan Islam dan umatnya daripada dalam.
 Mereka lebih merbahaya daripada kafir yang asli kerana mereka tidak dapat dikenali secara jelas seperti orang kafir lain.

SI NIZAR MEROYAN PROMOT BN PULAK!!!

MOTOSIKAL WARNA BIRU PLATE TERPAPAR HURUF BN.


PROMOT PUNYA PROMOT BN DAPAT NAMA...HA!HA!HA!HA!HA!Wednesday, 29 February 2012

MACAM INI KOT PEJABAT KAUNSELING OSTAD BADUL?

MANA TAK BERASINGAN DITANGKAP?  APABILA DALAM BILIK N0.8635 ADA BILIK LAGI!!!
PEJABAT KAUNSELING OSTAD BADUL.
WAKTU PEJABAT: 2.00am - PUAS.

Pandai sungguh Ostad Badul memutar belit ana di Fitnah, konspirasi kerana semasa JAIP menangkap ana berseorangan cuma ana tak sempat pakai baju itu yang pakai tuala sahaja. Kura letak kan gambar bagaimana maksud" Ada bilik dalam bilik" agar bnyk puak-puak jumud PKR dan PAS dapat fahaminya. Sepengkajian Kura, terbukti bnyk puak-puak ni tak nak tidur Hotel Sedemikian kerana mahal dan dianggap pembaziran.Pemimpin jer yang konon berceramah Islam hidup bersederhana jangan membazir sedangkan dia sendiri begitu sakan sekali. Tak habis-habis pencacai kena kelentong.


APA PUNYA WAYANG KAU BUAT OSTAD?????

Kura tiada niat menghina tetapi kerana terlalu sakit hati kepada golongan yang bertopengkan Islam, keperibadian warak dan Islamik telah mempersendakan kesucian Islam hanya dengan kerana nafsu syaitan itulah kura terpanggil untuk menyedarkan orang Melayu am nya dan orang Islam Khasnya agar tidak mudah terpedaya dengan dakyah dan ceramah keislaman yang dibawa oleh manusia-manusia sedemikian.


Yang satu Ostad dan satu lagi BINI orang.

Sesuailah dengan perjuangan BERKEBAJIKKAN yang dilaung-laungkan PR sehingga menjaga kebajikkan isteri orang pada jam 2.00 pagi. Pandai dan hebat sangat tentang Islam,berceramah kesana-sini sehingga mengghalalkan berjumpa isteri orang dalam bilik hotel pada jam 2.00 pagi. Kerana rasa diri penuh dengan keimanan,bongkak sehingga memandang rendah JAIP bila dikaitkan dengan kemungkinan konspirasi,dan mempertikaikan waktu kerja pada hari sabtu.Kepada Satu badan keagamaan Negeri Ostad ini boleh beranggapan sedemikian. Patik mohon kebawah Duli Tuanku Sultan Pahang mengambil tindakkan ke atas Ostad ini kerana telah mempertikaikan kewibawaan JAIP sepertimana maklum adalah dibawah naungan Tuanku.Untuk pengetahuan Ostad, JAIP tidaklah sebodoh Ostad untuk menangkap khalwat Ostad secara membabi-buta,  Anggota JAIP pun bertindak mengikut garis panduan yang ditetapkan Undang-undang Islam untuk bertindak.

Kerana terlalu hendak menegakkan benang yang basah semuanya dituduh berkemungkinan konspirasi termasuklah JAIP kerana JAIP yang membuat tangkapan,konspirasi untuk menjatuhkan kerjaya politik beliau. Cukup kurang ajar Ostad ini bagi kura. Di tuduhnya si Suami membawa 20 orang samseng. Suami mana yang tidak marah kerana pasangan Khalwat Ostad itu masih sah Isteri beliau?. Bila dah kena tangkap baru nak kemakamah untuk tuntut cerai. Wahai Isteri malang dan durja pekara dah berlaku naik lah sepantas kilat ke mahkamah namun anda tetap bergelar Isteri orang semasa ditangkap.Tak perlulah anda rasa nak tutup malu dengan cepat-cepat tuntut cerai. Pekara Haram Tetap Haram.

Tak perlulah juga Ostad nak spin gila-gila bagi menegakkan yang haram. Persoalan Mudah bila berjumpa Isteri Orang yang sememangnya bukan Muhrim Ostad pada Jam 2.00 pg di bilik hotel ataupun luar Hotel tanpa SiSuami dan keizinan Suami tetap haram dan salah disisi ugama. 

Kalau Ostad ni berceramah UMNO lah buruk semuanya, padahal diri sendiri yang busuk seperti bangkai.Bini orang BEB.
TAK KEMANA TUMPAHNYA....Sebagaimana hadis Rasulullah S.A.W yang berbunyi:

لا يخلون رجل بامراة لا تحل له فان ثالثهما الشيطان 
Janganlah kamu bersunyi-sunyian dengan perempuan yang tidak halal bagi kamu kerana sesungguhnya orang yang ketiga adalah syaitan