Thursday, 10 May 2012

SEMUANYA TAK BETUL!!!!

PIHAK PEMBANGKANG APA JUGA YANG KERAJAAN BANTU UNTUK RAKYAT SEMUANYA DIFITNAH DI SABOTAJ DAN YANG PALING MENYEDIHKAN DATANG NYA DARI BANGSA-BANGSA MELAYU ITU SENDIRI.


DURIAN RUNTUH UNTUK FELDA DI SABOTAJ KERAJAAN MENIPU.

BANTUAN RAKYAT RM 500.00 DITUDUH RASUAH!!!

BAUCER BANTUAN BUKU.


MEREKA LEBIH GEMAR MENGAJAK KEPADA PEKARA-PEKARA SEBEGINI.APAKAH INI YANG ANDA INGINKAN WAHAI ANAK BANGSA?

CUBALAH ANDA FIKIRKAN PULA APA YANG PEMBANGKANG BAGI KEPADA ANDA?JADILAH RAKYAT YANG BIJAK DAN CINTAKAN KEAMANAN.

Wednesday, 9 May 2012

PATUTKAH NIK AZIZ DITANGKAP MENGIKUT UNDANG-UNDANG SYARIAH YANG DIPERUNTUKKAN??

SEMBAHYANG BERJEMAAH DAN MENUNAIKAN HAJI DISAMAKAN DENGAN DEMONSTRASI-RAKYAT TAK SEBODOH DEMO.
YANG PASTI MUNGKIN ORANG TUA INI KAITKAN SEMBAHYANG DENGAN DEMONSTRASI SEMATA-MATA NAK MENGHALALKAN DEMONSTRASI BERSIH 3.0

Dunia Islam dimasa kini di Malaysia sudah menjadi carca-marba sehingga secara sewenang-wenangnya memberi kenyataan yang tidak langsung berlandaskan keislaman dan tiada tindakkan undang-undang diambil oleh pihak yang bertanggung-jawab. Pihak tertentu kena mengambil tindakkan sewajarnya agar umat islam di Malaysia tidak menjadi keliru dan sesat dengan kenyataan-kenyataan setengah pemimpin yang dianggap ulama oleh pengikut-pengikutnya.
Apa juga yang dibicarakan oleh Nik Aziz semuanya diterima oleh ahli-ahli PAS. Ini dapat dibuktikan apabila PAS pusat meminta Bekas Ketua Polis Negara Tan Sri Rahim Noor memohon maaf secara terbuka dan menarik balik tuduhan "Bapak Kafir" kepada Nik Aziz atau berhadapan SAMAN! Inilah sikap parti yang konon Islam dimana hanya berkepentingan sebelah pihak demi politik tanpa memikirkan kesan negetif kepada rakyat. Bagaimana pula dengan tuduhan UMNO Kafir ? Bagaimana pula dengan kenyataan Undi PAS masuk Syurga? 
Wajarkah sembahyang berjemaah 5 waktu itu disamakan dengan Demonstrasi? Apakah sembahyang itu berdemo? Tiada lagi pengajaran dalam Islam menyatakan Sembahyang Jemaah itu Demonstrasi.Pasti rata-rata rakyat Malaysia tidak dapat menerima apabila sembahyang Jemaah dikaitkan dengan Demonstrasi.  WAJARKAH DITANGKAP NIK AZIZ INI KERANA MENGELIRUKAN ORANG-ORANG ISLAM DI MALAYSIA?