Tuesday, 3 April 2012

BUKAN MAK BAPAK MALAH NEGARA PUN MALANG ADA PELAJAR HINGUSAN MACAM INI!!!

HA!HA!HA!HA! PADAN MUKA KAU! ORANG SURUH BELAJAR KAU NAK JADI BARUA POLITIK .
AMIK SEBIJIK.

Ini lah sikap segelintir anak-anak muda yang masih diketergori hingus dalam kehidupan dimana makan-minum pun mak bapak bagi dan belajar pun tak habis lagi menjadi mangsa barua politik. Kerajaan BN sentiasa menjaga kepentingan pelajar-pelajar dan tidak membenarkan terlibat dengan politik. Ini adalah kerana kerajaan BN berkehendakkan diusia muda ini tuntutlah ilmu setinggi mungkin. Kerajaan BN sentiasa memberi peruntukkan yang tinggi kepada Kementerian Pelajaran namun sayang sekali masih ada parti Politik Pembangkang memperalatkan budak-budak hingusan ini dimana mereka ini mudah terpengaruh dengan dakyah-dakyah pembangkang yang ahkirnya merosakkan masa depan mereka.

Pelajar Palestien- gambar hiasan

Kura pernah berbual dengan Pelajar Palestien (Ahmad) yang menuntut di Universety Malaya, dimana beliau menyatakan bertapa beruntung pelajar-pelajar Malaysia kerana Kerajaan menyediakan secukupnya kemudahan-kemudahan untuk belajar dan tidak dinafikan adalah terbaik bagi pandangan beliau. Kura amatlah sakit hati kalau tengok simuka Adam Adli, rasanya bukan setakat penumbok malah penerajang pun patut terima kerana jika dibanding zaman kura belajar tahun 70an ke awal 80an semuanya serba kekurangan dan terhad jika dibandingkan ketika ini.Dulu Kalau tak betul-betul bijak  jangan harap nak dapat masuk U, tapi sekarang bodoh pun dapat masuk U. Kalau tak bodoh taklah jadi macam si Adam.

PSSST! ADAM ADLI BODOH-BODOH BENGONG .HA!HA!HA!HA!

Monday, 2 April 2012

BINIKU SUNDAL,JALANG DAN DOT!DOT!DOT!

KALAU LAH  BENAR TUDUHAN SENATOR NALLAKARUPAN 


JANJI ASYUUUUK, MARUAH DAN AGAMA KETEPI DAHULU!!!

"Ya. Anwar ada hubungan sulit dengan Shamsidar," katanya pada Sidang Media yang diadakan di sini sebentar tadi. Turut serta bersama Nalla 2 orang peguam yang bakal mewakili dirinya pada kes saman tersebut.

 DAYUS 

Beliau berkata tindakan penyokong Anwar yang telah membuat ugutan terhadapnya agar menghentikan segala tuduhan-tuduhan beliau langsung tidak akan dipedulikan malah telahpun menyerahkan perkara tersebut kepada pihak polis.Malah Nalla turut membuat satu lagi pertuduhan secara terbuka mengenai hubungan Ketua Umum PKR itu bersama isteri kepada Ahli Parlimen Gombak, Azmin Ali.  

PASAL DUIT,KEDUDUKKAN DAN KUASA SEMUA NYA JADI HALAL. ITULAH KESIMPULAN KALAU BENAR SEGALA TUDUHAN SENATOR NALLAKARUPAN.

PSSSST! INDIA SUMPAH SERANAH PASAL PERBUATAN KEJI! TAPI ADA MELAYU JADI PENCACAI.