Saturday, 17 March 2012

ISLAM PAS,YAHUDI DAN ZIONIS SEMUA JADI HALAL JANJI FATWA DARI HJ.HADI

ELOKLAH KALAU HJ. HADI MASUK JAMBAN KORANG SEMUA PUN MASUK JAMBAN.


Dari Abu Sa‘id Al Khudri, ia berkata: “Rasululah bersabda: ‘Sungguh kalian akan mengikuti jejak umat-umat sebelum kalian, sejengkal demi sejengkal, sehingga kalau mereka masuk ke dalam lubang biawak, niscaya kalianpun akan masuk ke dalamnya.’ Mereka (para sahabat) bertanya: ‘Wahai Rasulullah, apakah kaum Yahudi dan Nasrani?’ Sabda beliau: “Siapa lagi.” (HR. Bukhari dan Muslim)

Apalah nak jadi dengan orang Melayu demi pemimpin sanggup menjadi sesat dalam Islam. Inilah bala yang Allah SWT tunjukkan apabila menjual Agama kerana Politik. PR tediri dari segolongan pemimpin kafir sebab itulah mudah membenarkan kerjasama dengan yahudi dan diharap ahli-ahli PAS hayatilah hadis dibawah ini.

 Hai orang-orang yang beriman, janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani menjadi pemimpin-pemimpin(mu); sebahagian mereka adalah pemimpin bagi sebahagian yang lain. Barangsiapa diantara kamu mengambil mereka menjadi pemimpin, maka sesungguhnya orang itu termasuk golongan mereka. Sesungguhnya Allah tidak memberi petunjuk kepada orang-orang yang zalim. [Al Maa-idah 51]

Yang aku takuti terhadap umatku ialah pemimpin-pemimpin yang menyesatkan. (HR. Abu Dawud)
Celaka atas umatku dari ulama yang buruk. (HR. Al Hakim).

TAK PAYAH TAKSUB SANGAT, HADI MANUSIA  MACAM KORANG JUGA. BERAK MENCANGKUNG KENTUT BUSUK JUGA. ADA JUGA BODOHNYA. TAK TAHULAH KALAU KORANG BAU KENTOT DIA WANGI. Friday, 16 March 2012

DIDOAKAN PERTEMUAN YANG DIREDHAI ALLAH SWT HENDAKNYA.VIDEO DIATAS ADALAH UNTUK RENUNGAN DAN IKHTIBAR BERSAMA.

 DI DOAKAN PERTEMUAN YANG DIREDHAI ALLAH SWT HENDAKNYA.

Adakah pertemuan dua tokoh ugama ini  akan mengubah hala tuju kepimpinan dan perjuangan Islam yang gagal ditunaikan PAS? Juga diharap dapat membuka dan menyedarkan ahli-ahli PAS atas kepincangan perjuanga PAS selama ini. 

PERJUANGAN ISLAM PAS?

PASTI KEBENARAN TERBUKTI BERSAMA UMNO YANG PERJUANGKAN NASIB ORANG ISLAM DI MALAYSIA SELAMA INI.

MELAYU HANYA GAH PADA NAMA.

MELAYU KINI HANYA 54% PENDUDUK MALAYSIA DAN JIKA DICAMPUR DENGAN WARGA ASING PENDATANG, MELAYU MENJADI MINORITY.
NoStatusKaumJumlah (orang)Peratus
1BumiputeraMelayu13.48 juta54 %
2Bumiputerabukan Melayu2.93 juta11.8 %
3Bukan BumiputeraCina6.22 juta25 %
4Bukan BumiputeraIndia1.86 juta7.5 %
5Bukan BumiputeraLain-lain318.9 ribu1.7 %
Jumlah24.8 juta100 %

Jumlah Statistik Pekerja Asing Sah Dan PATI Yang Telah Didaftarkan Menerusi Program 6P (sehingga 31 Ogos 2011)

KATEGORI
JUMLAH
Pekerja Asing Sah
1,016,908
PATI
1,303,126
Pekerja Asing Sah + PATI
2,320,034
Terakhir Dikemaskini pada Selasa, 06 September 2011 20:20 
Begitu pesat perkembangan penduduk berbanding bangsa Melayu. Kura cuba ingin mengambarkan secara statistik perkembangan penduduk Malaysia jika langkah-langkah perkembangan keluarga bangsa melayu tidak diambil, apa akan berlaku 10-20 tahun akan datang? Kita tidak boleh menidakkan perkembangan POLITIK juga dipengaruhi populasi bangsa penduduk sesebuah Negara.

Orang Melayu wajib memikirkan pendekatan yang harus diambil bagi mengseimbangi perkembangan populasi Bangsa Melayu demi masa depan anak Melayu dibumi tanah tumpahnya darah Melayu di Malaysia ini. Tiada guna kita memperkayakan, memajukan Malaysia jika satu masa nanti kita Bangsa Melayu sendiri menjadi seperti Melayu di Singapura.

Sebenarnya jika diambil kira perpecahan orang Melayu ketika ini, boleh dikatakan kekuatan Melayu dah tiada apa-apa lagi.Hanya tinggal tampuk pemerintahan Melayu yang boleh diambil kira seperti telur di hujung tandok dimana bangsa lain dengan mudah menegur,mengutuk dan memfitnah pemimpin Melayu.Mungkin tidak lama lagi Orang Melayu akan menjadi hamba di Negara sendiri.

TAK DIATASI ,INI MUNGKIN BERLAKU.


SAMA-SAMA LAH KITA RENUNGKAN NASIB KITA ORANG MELAYU.

Thursday, 15 March 2012

VIDEO YANG PASTI PELIWAT GELABAH.

GOMO LAMBAT SANGAT AKU ON DULULAH VIDEO PHAT PHONG.
LAYAN JER..TAK RUGI

KEPADA YANG SUKA MAIN BINI ORANG DAN KENA TANGKAP KHALWAT DENGAN BINI ORANG TU, PATUT BAGI KAT BUDAK NI BARU SENAK KEDALAM KENA TERAJANG.

PSSSST! JANGAN MARAH SESEKALI MELAWAK..

Tuesday, 13 March 2012

NEGERI PEMBANGKANG PALING BANYAK PENERIMA BRIM

SADISNYA BILA KERAJAAN UMNO LEBIH PERIHATIN KEPADA NEGERI PEMBANGKANG.
TU DIA BANYAK PAK LEBAI PENERIMA BRIM

Pihak PAS ada menyatakan duit BRIM sebanyak RM500 adalah duit haram. Ada juga mengatakan duit rasuah untuk PRU 13. Jika diamanati gambar diatas berkemungkinan ramai dari pihak PAS juga turut berpusu-pusu menunggu giliran untuk mendapatkan BRIM.

Pada persidangan Dewan Rakyat hari ini DS Najib telah mengumumkan sebanhyak RM1.92 Billion telah diagihkan sehingga 1 Mac 2012.
Selangor adalah negeri tertinggi penerima bantuan iaitu hampir 13 peratus dari kesulurahan wang yang telah diagihkan. Manakala Kelantan mencatatkan peratusan isi rumah tertinggi yang menerima bantuan iaitu hampir 84 peratus.


CUBALAH AGIH KEPADA NEGERI DIBAWAH PEMERINTAHAN BN DUA KALIGANDA LEBIH, BARU RAKYAT NEGERI BANGSAT PEMBANGKANG BERALIH ANGIN.

PSSSSTT! JANGAN YANG DIKEJAR TAK DAPAT YANG DIKENDONG BERCICIRAN PULA.
PEMBANGKANG PASIR PUN KRONI JER PULUN. HAHAHAHAHAHA

SETIAP KALI PEMBANGKANG BONGKAR PERLUKAH LETAK JAWATAN?????

SHARIZAT MANGSA POLITIK PEMBANGKANG DAN UMNO SENDIRI.

Bila berada ditahap tertinggi didalam politik sudah pasti musuh disekeliling pun ramai tidak kira dari pihak pembangkang mahu pun dari dalam. Kancah Politik bila kesilapan walaupun belum pasti dilakukan, bertali aruslah kritikan akan dilemparkan bergantung ketahanan  mental dan kebijaksanaan individu menghadapinya. Apa yang menyedihkan ialah ahli UMNO itu sendiri kerana tiada tindakkan yang diambil bagi mempertahankan ahlinya sendiri. Apa yang kita dengar hanya keritikan-keritikan dari dalam UMNO itu sendiri.

Amat berbeza senario Politik pembangkang dimana pemimpin dan ahlinya sentiasa mempertahankan apa jua kesilapan yang dilakukan oleh pihak mereka. Yang ketara mempertahankan PARTI seperti Silebai mempertahankan si DAP. Dari segi sudut Bangsa dan Ugama memanglah kita nampak satu kesalahan, akan tetapi dari sudut Kekuatan perpaduan parti pembangkang tidak dinafikan lebih kuat dari UMNO. Pekara inilah sebenarnya perlu ada didalam UMNO. Boleh dikatakan kes Sharizat ini kalah sebelum berjuang. Itulah yang ditunjukkan oleh UMNO. Masing-masing hanya mementingkan karier politik Individu.Sikap bersatu-padu yang dilaung-laungkan tiada didalam UMNO.

Persoalannya, seandai suami Sharizat didapati bersalah sekalipun menyalah guna pinjaman NFC, adakah mahkamah dapat mengaitkan Kak Jat? Terutama dari segi Dokumen, dimana kita sedia maklum Kak Jat menafikan sekeras-kerasnya penglibatan beliau dalam isu NFC.

Sedia-maklum tekanan yang Kak Jat Terima dari individu-individu diatas.

Kura sayangkan UMNO sebab itu diharap UMNO lebih telus melaungkan bersatu-padu. Pertahankanlah ahlinya sehingga benar-benar didapati bersalah di mahkamah. Janganlah biarkan terkonteng-konteng berseorangan yang mendapat serangan bertali-arus dari pembangkang. Budaya tikam belakang perlu dihindarkan. Pembangkang baru usul belum pun sampai mahkamah, ahli sendiri memukul canang. Apalah nak jadi kalau macam ini punya sikap bersatu-padu yang UMNO laungkan.Nampak sangat lebih kepada kepentingan politik individu. Perbetulkanlah sebelum ianya lagi parah dimana menunjukkan kelemahan UMNO itu sendiri.

SEKADAR PANDANGAN PERIBADI KURA.

PSSST! RAKYAT INGINKAN PARTI YANG BERSATU KITA TEGUH BERCERAI KITA ROBOH.


Sunday, 11 March 2012

PAS MEMANG KEJAM ATAU MEMANG ORANG TUA INI KEDUNIAAN!!!

KALAULAH SI TUA INI BAPA DIA ORANG , BARU LAH DISURUH BEREHAT AGAKNYA.
KAWE MB LAGI WEI!!!

Dimanakah sikap dan sifat kemanusia PAS kelantan sehingga masih memerlukan MB yang dah diketegori warga nyanyok...bukan warga Mas. Apakah kerana orang tua ini sahaja yang memboleh kan PAS kekal memerintah Kelantan? Pemimpin-pemimpin PAS dah hilang kewarasan demi tamak kan kuasa memerintah sehingga dah tua nyanyok pun masih disuruh mempertahankan jawatan dan langsung tiada sifat keperimanusiaan hingga membiarkan orang tua dah hilang upaya terus berkuasa. Ahli-ahli PAS juga dikira tidak yakin kepada pemimpin-pemimpin PAS yang sedia ada untuk menggantikan Si Tua ini.

Nak duduk pun seksa..kejam!kejam.

Apa lah daya orang tua ini nak berkhidmat kepada masyarakat kerana diri sendiri pun dah nyawa-nyawa ikan.Tahap pemikiran pun dah kurang dari segi daya ingatan.Fizikal untuk membolehkan  berkhidmat kepada rakyat rasanya pembaca sendiri boleh menjawabnya. Sepatutnya PAS sudah memikirkan pengganti si Tua ini dan menasihati beliau berundur dan berehat . Mungkin PAS tidak yakin dengan pemimpin yang sedia ada kerana ramai pemimpin PAS mungkin bersikap seperti Mat Sabu  dan Ostad Badrul. Dulu mangkin main lagi Si Tua ini menggesa Tun M berundur kerana dah lama berkuasa. Allah maha kaya didunia lagi ditunjukkan kebenarannya kepada Si Tua ini.

Soalan untuk pembaca jawab:
Kenapa Orang Tua ini masih Berkuasa?
a. Memang beliau sendiri berkehendakkan Kuasa sehingga Mati.
b. Sudah sememang PAS kelantan ketandusan pemimpin.
c. Kerana pengaruh beliau yang membuat PAS terpaksa mengekalkan beliau.
d. Memang PAS kejam memaksa beliau mengekalkan jawatan.

PSSSST! MANO AMBO LETOK TONGKAK AMBO NI? ISHH NYANYOK DOH!