Wednesday, 18 April 2012

PAPA JIJAH JANGAN TENGOK YER!
YANG INI PALING PANTANG ANUGAY

PAPA TAK BERANI,ANAK PULAK YANG KECOH KAT PARLIMEN.

Tuesday, 17 April 2012

SEPATUT HANG NASIHAT BEBUDAK ITU PERGI BELAJAR !

INI KAH RUPA PEMIMPIN? SEBAGAI ORANG TUA SEPATUT HANG MENASIHAT ANAK BANGSA MENUNTUT ILMU, BUKAN DUDUK BODOH DALAM KEMAH KERANA POLITIK SEMPIT HANG TU.
Kalau hang tua bahlul nak politik jangan robotkan bebudak sewel tu.Tak pun hang panggil Anak bini hang atau anak beranak Al-jubori berkemah kat situ.


MAI KINI TENGOK KEMAH NI! SAMA JENIS DAN SAMA WARNA. BODOH-BODOH AKU PUN TAHU KEMAH PUN DITAJA BERUK POLITIK YANG PERBODOHKAN MAHASEWEL.

Tidak perlu melaung-laungkan agar mansuhkan PTPTN sebab kerajaan pun dah menawarkan kepada pelajar-pelajar mendapat keputusan cermelang kerajaan akan menjadikan PTPTN kepada Biasiswa. Tetapi kalaulah masa untuk belajar digunakan untuk berdemo,berkemah dan berpolitik, bagaimana nak dapat keputusan cermelang? Usaha tak nak lepas tu nak free semua. Kalaulah jenis ini jadi pemimpin hancur Malaysia.

ORANG TUA ROBOTKAN BUDAK-BUDAK SEWEL!


Monday, 16 April 2012

BELAJAR DEKAT SINI MUNGKIN TAK PERLU PTPTN.

KALAU DAH SEMUA NAK FREE!!!! 
DEWAN KULIAH MACAM INI SESUAILAH.

TOILET PUN OPEN AIR.

PENSYARAH INI LAYAK UNTUK MAHASEWEL ROBOT

Kepada budak-budak robot PR sepatutnya bersyukor walaupun terpaksa pinjam PTPTN tetapi anda mendapat keselesaan belajar dan mendapat para pendidik yang berkelayakkan mengajar anda. Ilmu itu sebenarnya tak ternilainya berbanding dengan apa yang anda perlu bayar.Tenaga pengajar dan pensyarah terdahulu pun perlu membayar untuk menimba ilmu begitulah juga anda yang mengaut ilmu dari mereka. Tempat anda menimba ilmu bukanlah didalam gua seperti diatas yang tidak perlu penyelenggaraan, bil letrik,bil air bil telefon dan sebagainya. Sekolah bantuan penuh kerajaan telah anda nikmati dari sekolah rendah sehingga tamat sekolah menengah, agak-agaklah kalau nak free sampai ke IPT.

Janganlah terpengaruh dengan janji politik pembangkang untuk menghapuskan PTPTN. Ikut pembangkang syurga pun berani dijanjikan. Sayang anda robot yang pandai akan tetapi tidak dapat mengenal janji realiti dengan janji palsu.

AL-JUBORI INGAT PETRONAS DAPAT MINYAK MACAM INI KOT TU YANG SESUKA HATI JER TIPU PENCACAI TURUN HARGA MINYAK, GUNA DUIT UNTUNG PETRONAS UNTUK PELAJARAN PERCUMA. HAHAHAHAHAHHA


HARAP MENTERI PENGAJIAN TINGGI DAPAT BUAT DEWAN KULIAH DALAM GUA DAN PENSYARAH MACAM DIATAS  UNTUK ROBOT-ROBOT MAHASEWEL. KALAU DAH PTPTN PUN NAK DIHAPUSKAN.