Friday, 8 June 2012

MANA PI DUIT KERAJAAN NEGERI SELANGOR? UNISEL PUN TAK BOLEH COVER!

SEMBANG MALAYSIA AKAN BANKRUP DIBAWAH UMNO..SEBIJI JER PUN UNISEL PAKATAN HARAM TAK MAMPU BAGI FREE.

Ekoran pembekuan PTPTN terhadap UNISEL dan KUIS ditarik balik disebabkan kerajaan negeri Selangor tidak berkemampuan memberi pendidikkan percuma. Adalah diharapkan rakyat negeri Selangor diminta lebih fokus kepada kemanakah perginya hasil pendapatan Negeri Selangor? Bukan 20? Bukan 10? Hanya satu Unisel pun tidak berkemampuan. Kemungkinan terlalu rakus mengkedarah hasil atau membolot dan unsur-unsur rasuah menyebabkan Negeri Selangor yang merupakan negeri yang terkaya didalam Malaysia sehingga tidak mampu memberi kepada walau hanya untuk sebuah Pusat pengajian Tinggi UNISEL di Selangor.

Tuesday, 5 June 2012

DEMO HIDUP DOK PELAWOK SOKMO!

DEMO KENO JELAH KE !BAKPO SANGGOP KOLEK PITIH RM 1.8 BILLION BUAK JALE? RAKYAT TOGOK AIR KEROH!. 
TAHU DOH KOTOR !DEMO KALUT NAK BUAK JALE RAYE BUAK GAPO?


GILO GAPO! AIR LAGUH NI DEMO WI RAKYAT MINUM!

Kita seharusnya hairan dan pelik apabila masalah air kotor diKelantan masih tidak diselesaikan kerajaan PAS tetapi dah nak buat Highway tanpa TOL yang menelan belanja RM1.8 Billion. Malah sanggup menggumpul dana dengan cara kutipan DERMA dan SUMBANGAN orang ramai. Persoalan yang wajib Nik Aziz jawab kenapa masalah Air Kerajaan PAS kelantan tidak melakukan kutipan dan sumbangan orang ramai sebagaimana projek membina Highway? Sedangkan masalah Air di Kelantan bukan lah baru. Disini lah kita dapat merasakan terdapat agenda tersembunyi puak-puak pemimpin kerajaan PAS Kelantan. Seperti artikel Papagomo menyatakan Balak Licin jalan tak siap-siap adalah mungkin agenda PAS bagi mengumpul dana bagi menghadapi PRU 13 atau masuk kocek orang-orang tertentu. Mungkin juga gimik meraih undi terdesak kononnya membuktikan Kerajaan PAS membawa satu projek yang besar untuk Rakyat Kelantan. Sudah-sudah lah menipu rakyat dimana masalah utama air pun tak diselesaikan ada hati nak buat Highway RM 1.8 Billion. Pelawok!


Monday, 4 June 2012

ADA KALANYA MELAYU PR PATUT JUGA MALU!

MARI KITA BANDINGKAN

SENTIASA BERDALIH .


MENGAKU KESALAHAN.
BERKHIDMAT


BERKHALWAT

Bukanlah hendak dibandingkan dengan bangsa cina, tetapi kita harus sedar akan sikap pemimpin Melayu PR yang sering bermasalah dengan moral. Apabila isu moral mereka diketengahkan alasan diberi Fitnah UMNO. Sekiranya diamati walau mereka ini bersandarkan Islam tetapi mereka-mereka ini lebih keji dari bangsa lain.